FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

079129955

Skip to Content

Despre

Cine suntem?

Suntem tineri și entuziaști, așa cum le stă bine unor proaspeți copii ai artei. Fiecare dintre noi și-a cunoscut vocația în copilărie, iar datorită anilor dedicați muncii, am ajuns cine suntem. Am făcut din pasiune – meserie. Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice a investit în potențialul fiecărui membru în parte cunoștințe demne de un profesionist.

Art Group Avanti e un proiect fondat și pus pe roate încă din primăvara anului 2016. Conceptul acestuia a venit ca o gură de aer proaspăt pe piața locală. În premieră absolută, am servit dansul cu actoria, pe același platou. Mimi și dansatori au mers cot la cot la sute de evenimente. Echipa cu format unic a adus zâmbete și a trezit priviri entuziasmate a mii de spectatori.

Cum facem cu tradițiile?

Renunțăm la ele, doar pentru că la alte nunți au arătat plictisitor? Categoric nu! Le scuturăm de praf, le redăm sens și le servim cu gust!
De multe ori se pune problema vestimentației dansatorilor la întâmpinare. Evenimentele se modernizează. Vrem noi sau nu, dar și prestatorii de servicii trebuie să corespundă standardelor estetice. Cu #ArtGroupAvanti fiți siguri – eleganța va fi la ea acasă.
Tu vrei nuntă europeană, iar părinții insită pe tradiții? Te-ai plictisit de evenimente liniare, știm. Pentru că exiști, om cu gusturi fine, am creat un program personalizat, care să-i împace pe toți! Scrie-ne și ia-ți biletul norocos pentru ziua cea mare!
Și cu un profund spirit național, dar și total diferiți de restul – așa suntem, atunci când ne punem straiele cu miros balcanic! Fiți siguri că așa ceva nu ați mai văzut! #ArtGroupAvanti prinde vise și le realizează în cel mai frumos mod!

”Ce-o fi asta? Arată impresionant!”

Pe bună dreptate, dansatorii se aleg după cheful pe care știu să-l facă. Până la urmă, atitudinea e cea care face din simpla executare tehnică un adevărat spectacol. Cu noi, eleganța stă în capul mesei! 🙂

Cei mai buni dansatori îți stau la dispoziție. Ești la distanța unui mesaj, ai doar un pas de făcut: să ne-ntrebi de disponibilitate. Dacă ai noroc, ai tăi suntem! 😍i-ai spus în gând și te-ai oprit din scroll.

Suntem Art Group Avanti, iar ceea ce vezi sunt stilurile care ne diferențiază din mulțime. Atunci când se interpretează #gatsby, #bobfosse sau #bourlesque, deosebit de importantă este maniera! La acest capitol, publicul simte autenticitatea și, doar în fața talentului desăvârșit, se transpune în epoca potrivită. Rezervează-i acum pe cei mai buni!

Despre Pantomimă

Utilitatea pantomimei:
1. Mirii zâmbesc firesc la cele câteva sute de poze de întâmpinare.
2. Oaspeții nu sprijină plictisiți pereții.
3. Atmosfera se încălzește până la contactul cu alcoolul.
Mai cauți argumente pro pentru mimi la nuntă? Vezi, cât tu cântărești, altul îți ocupă data.