S-a creat o preconcepție precum că de un event planner e nevoie doar la evenimente mari, cu sute de invitați.
Da, acolo el e  chiar indispensabil, dar dacă vrei o petrecere mică, dar organizată ca la carte, de ce n-ai apela la ajutor?

Hai să ne imaginăm cum arată deobicei o  zi de naștere la moldoveni. În ADN-ul nostru ca națiune, o sărbătoare presupune ceva invitați, mese întinse, muzică și  dansuri.
Dar care e prețul plătit de tine, ca gazdă, pentru crearea unei atmosfere cuvenite?


Cu ceva timp înaintede sărbătoare, începi să-ți bați capul de locație. Dacă ai o casă spațioasă, cu ogradă verde și largă, ar fi o opțiune. Dacă nu, creierul începe să genereze amintiri cu toate restaurantele vizitate vreodată. În cap se instalează un haos total: peste tot ți se pare banal și consumat. Și cumva nu ai vrea ca ziua ta să semene cu o simplă ieșire în oraș cu prietenii.

Mai mult de atât, acum, într-o situație deloc simplă, de post pandemie, restricțiile localurilor sunt atât de mari, încât nu-ți prea închipui cum te-ai putea bucura cu adevărat de acea dulce reîntâlnire cu ai tăi.

Știu, mereu ai admirat în filmele americane petrecerile alea tematice, date în cinstea cuiva. Totul părea atât de organic, gazdele mergeau lejer cu cocktailuri printre invitați, nu aveau stresul gătitului cu 3 zile până la, nici spălatul vaselor după. Casele erau frumos decorate, iar oamenii chiar savurau fiecare zonă amenajată pentru ei.

Cineva face poze la un colțișor de vis, altcineva socializează cu un coleg pe care nu l-a văzut ani de zile. Ospătarii merg cu gustările pe la oaspeți. Fotograful prinde emoții. Atmosfera super relaxantă permite omagiatului să fie prezent la propria sărbătoare.

 

Te-ntrebi, probabil, ce beneficii îți dă un organizator:

-îți crează un concept individual al petrecerii
-îți estimează un buget orientativ pentru toate pozițiile dorite (catering, decor, divertisment etc.)
-adaptează oferta perioadei anului, tematicii existente și noilor tendințe apărute
-îți oferă soluții legate de timing și scenariu
-face expertiza spațiului ales, venind cu cele mai practice recomandări de amplasare
-îți sugerează furnizori testați, care vor reuși să-ți satisfacă cererile la cel mai înalt nivel
-coordonează toate procesele de pregătiri, luându-ți grija și stresul de pe umeri
-te ajută să economisești timp și bani
-te salvează de prestatori neserioși, peste care e tare ușor de dat, dacă nu cunoști piața

Pe scurt, e un consilier care-ți prinde visele și le realizează.

Prețul calmului tău începe de la 300€, iar factorii de decizie al prețului final țin de complexitatea proiectului, termenii existenți etc.

Scrie-mi un mesaj cu data evenimentului tău și lasă-mă să fac magia.