IMG_1593IMG_1593
Organizare
Fiecare eveniment este ca o poveste unică, iar noi credem în puterea detaliilor. În lungul nostru drum, am învățat că organizarea evenimentelor este o artă a individualității, îmbinată cu experiența și know-how-ul nostru. În spiritul acestui adevăr, am alcătuit cu drag trei pachete distincte, fiecare adresându-se nevoilor și dorințelor voastre specifice. Indiferent dacă vă doriți o nuntă intimă, un eveniment elegant și bine coordonat sau o experiență de neuitat cu o amploare impresionantă, avem pachete adaptate pentru fiecare vis.
Pachetul 1: Basic
1500
/ Euro

Ideal pentru evenimente mici și simpliste.

Un membru al echipei dedicat organizării și coordonării evenimentului. (de proiect se ocupă o singură persoană)

Eveniment concentrat într-o singură zonă (întâmpinarea, mesele oaspeților, ringul de dans- în același spațiu)

Echipă restrânsă de prestatori ( 5-6 poziții, de ex. restaurant, prezentator, muzică, decor, fotograf, videograf)

Perioadă de post, lunile noiembrie-aprilie (încurajăm, printr-un preț mai atractiv, organizarea evenimentelor în afara sezonului)

Pachetul 2: Standard
2500
/ Euro

Potrivit pentru evenimente cu o prezență mai numeroasă de invitați și nevoi diverse.

Asistență și consultanță oferite de o echipă formată din 2 organizatori-coordonatori. (atenție și receptivitate dublă)

Eveniment desfășurat în mai multe zone ale localului (2 oameni asigură mai bine controlul zonelor de întâmpinare, cină, interactiv, scenă etc. )

Coordonare paralelă a proceselor simultane, care au loc în locații diferite (de exemplu, înainte de recepție, se vrea asistență la photoshooting la hotel, iar, în paralel, a doua persoană asigură pregătirile la restaurant)

Asigurare de implicare spontană, în cazuri excepționale (de ex. se-ntâmplă o forță majoră – un coordonator continuă cu lista sa de sarcini, iar al doilea intervine ca să soluționeze problema apărută)

Pachetul 3: Premium
3500
/ Euro

Recomandat pentru evenimente complexe.

Implicarea, pe tot parcursul proiectului, a 3 organizatori-coordonatori, inclusiv a fondatorului echipei – Mirela Urușciuc

Coordonare minuțioasă a sarcinilor complexe de decor, cu montare îndelungată (când instalările încep cu minim o zi preventiv, iar cordoonatorii merg în teren, ca să verifice procesele)

Gestionarea unor cerințe tehnice mai ample (cum ar fi mai multe formații muzicale, invitați speciali cu raideruri specifice)

Managementul unui număr mai mare de prestatori (mai multe poziții de contractat, mai multe sarcini)

Organizarea evenimentelor peste hotarele Republicii Moldova

Fiecare pachet aduce în plus oportunități unice, fie că e vorba de un eveniment simplu și intim, unul elegant și bine coordonat sau unul impresionant și complex, condus de o echipă dedicată și cu experiență.
IMG_1595