Frame 1000006414Frame 1000006414
Pantomima
Mimii Art Group Avanti sunt doza ta de energie și amuzament, exact atunci când ai nevoie de o stimulare de chef. Dacă ai ști cât de istovitor e să zâmbești non-stop 2 ore pentru pozele de la întâmpinare, n-ai mai sta pe gânduri. Actorii noștri știu să dilueze atmosfera cu improvizații haioase, care îți vor aduce acel zâmbet organic. Nu, nu sunt obraznici, nici în suflet nu se bagă. Pentru că-și cunosc bine meseria și simt pe cine și cum trebuie de abordat.
Întâmpinare
350
/ Euro

Serviciul presupune prezența a 2 actori de pantomimă pentru toată durata întâmpinării oaspeților. Interacțiunea dintre mimi și invitați se produce organic, iar momentele de improvizație amplifică atmosfera existentă.

Colaci
150
/ Euro

Pentru cumetrii, avem o soluție inedită de înmânare a colacilor pentru nani. Doi actori de pantomimă realizează niște miniaturi comice de parodie pe piese din filme arhicunoscute. Serviciul poate fi personalizat, prin crearea miniaturilor pe baza informațiilor despre hobby-urile invitaților sau a sferelor de interes a acestora.

Întâmpinare + colaci
450
/ Euro

Pentru cumetrii, avem și un pachet angro, cu întâmpinarea oaspeților + înmânarea colacilor pentru nani. Cele două servicii , luate împreună, au un preț special, mai avantajos.